Hae
PDFAlkuun>Hinnat
English

Hinnat

Ylläty, mutta iloisesti

Kyllä se jotain maksaa, mutta ei välttämättä kovin paljon. Hinnoittelu on avointa ja hinnat reiluja, koska kukaan ei pidä piilotetuista lisäkuluista.

Variando Verkkopalvelin on kiinteähintainen palvelu, jossa maksat vain ennalta sovitun vuosimaksun palveluun toteuttamistasi sivustoista. Saatavilla on myös yksityishenkilöille sopiva vaihtoehto.

Valmiit vaihtoehdot

Teknisesti kaikki variaatiot ovat identtisiä ja tarjoavat samat toiminnot. Ainoana rajoituksena verkkokauppa on saatavilla vain yrityksille ja yhtesille. Verkkokaupan käytöstä ei veloiteta lisämaksua, mutta maksuvälittäjä saattaa periä pienen palkkion maksukorteilla ja pankkitunnuksilla tehdyistä maksuista.

Personal

75€ / vuosi

Yksityishenkilöille
(verollisena 93€)

Business 1

125€ / vuosi

Yrityksille ilman verkkokauppaa

Business 2

200€ / vuosi

Yrityksille sisältäen verkkokaupan

Business 3

500€ / vuosi

Yrityksille, vekkokauppa ja dedikoitu palvelin

Esimerkkihintoihin sisältyy tallennustila yhdelle verkkosivustolle, joka voidaan julkaista verkkoon useilla eri osoitteilla. Usean sivuston toteutukset ja muut suuremmat kokonaisuudet hinnoitellaan sivustojen koon mukaan.

Rajoitukset

Hinnat eivät sisällä verkko-osoitteiden rekisteröintiä. Palvelua ei saa käyttää lainvastaisen eikä moraaliltaan kyseenalaisen aineiston julkaisemiseen.

Sopimusehdot

Palvelu tilataan kalenterivuodeksi kerrallaan. Laskutus etukäteen joko vuosittain tai kaksi kertaa vuodessa. Hintoihin lisätään arvonlisävero.

VARIANDO SOLUTIONS
Rauhankatu 9 B 12
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
© Variando Oy 2021
All rights reserved
Tietosuoja
Powered by Variando Web Platform