PDFAlkuun>OminaisuudetEnglish

Sopivasti erilainen

Alusta sivuston rakentamiseen

Variando Verkkopalvelin on ratkaisu helposti ylläpidettävien sivustojen luomiseen.
Se soveltuu erinomaisesti monikielisen sisällön julkaisemiseen.

Variando Verkkopalvelin on ratkaisu luotettavien, monikielisten verkkosivustojen rakentamiseen ja ylläpitämiseen. Se luo sivut reaaliaikaisesti yhdistelemällä tekstilohkoja ja kuvia valitsemiasi asetteluohjeita noudattaen. Ammattimaisten sivujen luominen on helppoa eikä vaadi teknistä osaamista. Sivusto, jota parhaillaan luet, on toteutettu tällä järjestelmällä.

Järjestelmän toiminnassa on kiinnitetty aivan erityistä huomiota nopeuteen. Siksi nämäkin sivut avautuivat nopeasti. Sivustot on optimoitu mobiiliikäyttöä varten, eikä niillä käytetät evästeitä. Kaikki sivut saa helposti konvertoitua PDF-tiedostoiksi, mistä on hyötyä esimerkiksi esittelymateriaalin ja käyttöohjeiden julkaisemisessa.

Sivujen rakenne

Useimmat verkkosivut koostuvat lohkoista, joissa tyypillisesti on kuva tai kuvia, otsikko, mahdollisesti alaotsikko, tekstiä ja linkkejä muille sivuille. Variando Verkkopalvelimella luodut sivut rakentuvat niin ikään lohkoista, ja esimerkiksi kappale, jota nyt luet, on tällainen lohko.

Monikielisyys

Jokainen tekstilohkoon liittyvä teksti voidaan kääntää usealle eri kielelle, jolloin sivustosta tulee monikielinen. Kaikkea ei ehkä tarvitse kääntää, mutta monikielisyys on silti järjestelmän vakiotoiminto. Sitä, samoin kuin tekstihakua, voidaan käyttää kaikilla sivuilla.

Sivujen ulkoasu

Sivuston ulkoasu on lähes vapaasti muokattavissa. Tällä sivustolla on käytetty hyvin yksinkertaista ulkoasua ja värimaailmaa, mutta värit, kirjasinlajit ja kirjasinkoot ovat vaihdettavissa. Tekstin sijoitteluun on useita eri vaihtoehtoja, jotka huomioivat myös sivuston skaalautuvuuden eri kokoisille näytöille.

Kuvat ja videot

Ilman kuvia tuskin mikään verkkosivusto olisi kovin kiinnostava. Yrityksen logo voidaan lisätä sivuston ylätunnisteeseeen tai näyttää esimerkiksi sivuotsikoiden yläpuolella. Jokaiseen tekstilohkoon voi liittyä kuva tai video, tai lohkojen sisältö voi myös koostua pelkästään kuvista. Taustakuvat tuovat sivuille lisäväriä.

Variando Solutions
Rauhankatu 9 B 10
15110 Lahti
YHTEYSTIEDOTsale@variando.fi
© Variando Solutions 2024
Variando Web Platform
imgEnlarge